Coaching Trainingen Inspiratie

Personal Coaching

"Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken” (Ghandi)

Personal coaching is voor mensen die zichzelf en hun ambities serieus nemen. Mensen die de durf en de realiteitszin hebben om dit professioneel aan te pakken. Mensen die het lef hebben een confrontatie aan te gaan en die effectief willen leren omgaan met waar ze nu staan en waar ze heen willen.

 

Mensen die dreigen vast te lopen of reeds vastgelopen zijn in hun werk, of die juist begeleiding willen bij een stap in hun loopbaan.

De grootste toppers zijn toppers geworden door ‘hulp van buitenaf’. Want je kunt niet alles zelf weten en het kan soms lastig zijn door de bomen het bos nog te zien.

 

Met een personal coach werk je aan een helder inzicht in je huidige situatie en ontwikkel je een duidelijk plan om je persoonlijke doelen te bereiken.U bepaalt zelf hoe lang u gebruik wilt maken van deze vorm van jezelf ontwikkelen. Middels de coach-strippenkaart bent u echter gegarandeerd van het zetten van een stok achter de deur om uzelf net dat zetje extra in de juiste richting te geven.

Coaching

Trainingen

Inspiratie

Masterclasses

Trainingen

Ook de beste professionals blijven zichzelf ontwikkelen om te kunnen blijven presteren in de continue veranderende markt(en).

Dit kan naast personal coaching, het volgen van studies en praktijkervaring opdoen ook door het volgen van trainingen. Onze ervaring is dat uitsluitend maatwerk trainingen u als professional helpen bij het realiseren van uw zakelijke ambities. Daarbij focussen wij ons voornamelijk op het trainen van commerciele- & klantgerichtheidvaardigheden en vernieuwend leiderschap.

 

Vandaar dat u bij ons niet tientallen trainingen aantreft, maar wat wij u wel bieden is een ruime keuze aan kennis, modellen, ervaringen en succesrecepten om u te helpen uw business of leiderschapskwaliteiten uit te breiden. Doen wat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Commercie

Of het nu gaat om de uitbouw van bestaande klanten of het verwerven van nieuwe klanten. Onze aanpak is gericht op het verleiden van de klant om bij u te gaan inkopen. Uw (potentiele) klant weet namelijk al lang wat hij wil.

 

Leiderschap

Verbindende leiders zorgen voor co-creatie met teams, klanten en keten-partners. Zij creëren energie, delen kennis, ervaring en middelen en werken met hun team(s) vanuit een gemeenschappelijk doel. Wij helpen u als leidinggevende verder te ontwikkelen door middel van verbindend leiderschap en daarmee een uitstekende reputatie op te bouwen bij uw klanten, medewerkers, aandeelhouders en ketenpartners.

 

Onze aanpak gaat uit van het Action Learning (70-20-10) principe wat er in de kern op neerkomt dat als je direct toepast wat je hebt geleerd in de training. Dan leer je pas écht. Want hoewel er vele honderden boeken geschreven zijn over zwemmen leert u dit ook alleen echt in het water!

Inspiratie sessie

Onze inspiratie sessies zijn anders dan anderen.

Of het nu gaat om het begeleiden van een strategie sessie voor een MT of directie-team. Of dat het gaat om bijvoorbeeld 450 technische specialisten die in één dag bewust gemaakt moeten worden van een nieuwe veiliheidsnorm die van toepassing is.

Maar ook een tocht der wijsheid, waarbij een aantal klanten bezocht worden, of het organiseren van een praat-diner voor klanten, of het verzorgen van impactvolle presentaties, of het in één dag bieden van tientallen suggesties voor de oplossing van een business-case behoren tot de vele ervaringen waarbij wij zorgden voor inspiratie en een bijzondere verbinding en resultaat.

 

Bijna geen klantvraag is ons te gek. Want door de samenwerking met vele verschillende businesspartners zijn wij in staat om u en/of uw team of klanten een ervaring te bieden die u helpt bij het realiseren van uw ambities voor de toekomstige periode.

 

Onze sessies zijn daaom niet alleen leuk of leerzaam, maar hebben ook diepgang en een duidelijke reden. Een reden die wij graag van u vernemen en die wij eerst op "haalbaarheid" toetsen alvorens wij er voor u mee aan de slag gaan. 

Masterclasses 

Leiderschap is niet van deze tijd, maar van altijd.

Leiderschap is wat je bent, niet wat je doet. Leiderschap is daarom iets van iedereen. Je hoeft namelijk geen leider te zijn om leiding te geven aan je veranderende rol. 


Als leidinggevende raak je vandaag de dag je formele functie als leidinggevende steeds meer kwijt en wil je meer sturen op output en beweging. Creativiteit voor nieuwe perspectieven en het creëren van een balans tussen wie je bent en wat je wilt zijn als leider, zijn belangrijker dan ooit.


De oprichters van Ver(nieuwende)leiders (Ronald Schouten) en State of Mind Network (Stacey Seedorf) en zijn al jaren bezig met onderzoek naar de correlatie tussen jezelf, neurowetenschappelijke inzichten en zakelijk falen of succesvol zijn. Hun inspiratie, ervaringen, inzichten, energie, denkwijzen en het blijven zoeken naar “Het Wonder van Waarom” zijn de basis van onze unieke en onvergetelijke Masterclasses. 

Ver(nieuwende)Leiders

 

 

 

Ver(nieuwende)Leiders is een werknaam van CQM Nederland in Zierikzee.

Nieuws

Wilt u meer weten over de samenwerking met Stateofmindnetwork, ga naar: www.masterclass4you.nl 


Op 19 november vindt SuccesPlan 2020 plaats. Een event wat uw successen in 2020 helpt realiseren. Noteer deze datum vast in uw agenda !

Wilt u hierover meer informatie ontvangen meld u dan aan.

 

 

Contactgegevens

 

 

ZIERIKZEE

 

Email: info@ver-leiders.nl

 

Telefoon: 003162323784