Aanpak

Ontwikkel je (zelf)leiderschap

door gebruik te maken van je breinkennis

Veerkracht en buigzaamheid

Zit je even in een 'mental lockdown' situatie/moment en/of wil je graag even sparren of spiegelen over hoe je (weer) regisseur kunt worden of kan blijven van je eigen toekomst    (m.b.t. je (eigen)bedrijf) ?

Dan bieden we je de gelegenheid om een inspiratiegesprek met ons te voeren.

Dit kan face2face of op afstand (online).

Afhankelijk van je vraagbehoefte helpt een van onze businesscoaches je mentale veerkracht en  buigzaamheid te vergroten, waardoor je in staat ben om jezelf fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en financieel weer in de voor jou gewenste balans te brengen.

Succesrecepten

We bieden je de ingrediënten waarmee je direct zelf je eigen succesrecepten kunt creëren.

Wij geloven namelijk niet in één formule, methodiek of aanpak die voor iedereen in iedere situatie werkt. Jij zult zelf (moeten) ervaren wat wel of niet voor jou werkt.

Waar we wel in geloven is dat, als je je in staat bent om de regisseur te zijn van je eigen brein,  je tot veel meer in staat bent dan je denkt!

Het verschil in het vergroten van je realisatiekracht zit hem in willen, kunnen en moeten!

100(0)-dagen programma

Om tot duurzame veranderingen of vernieuwingen bij jezelf en/of je team te komen is een aanpak nodig die uitdaagt, ambiteus, leerzaam, leuk en vol te houden is. Alleen ga je wellicht dan sneller, maar samen kom je verder !  En uiteindelijk is het de cultuur die zorgt dat de (aangepaste) structuur gaat werken. 

Met ons 100(0)-dagen programma richten wij (strategisch) leiderschap en teamontwikkeling op een zodanige wijze in dat er een gedragen gedragsverandering ontstaat.

Een intergrale aanpak tezamen met trainingen, masterclasses of coaching zorgt daarbij voor een maximaal resultaat, maar kan ook los van elkaar plaatsvinden.

CC-methodiek

Onze CC-methode biedt op een verrassende wijze een eenvoudig inzicht om tot een brede beeldvorming te komen welke weer tot een snellere besluitvorming leidt bij het maken van keuzes. Ook zorgt deze CC-methode voor verdieping van de verbinding met 'de ander(en)'.

Wonder van Waarom

De combinatie van studie, onderzoek en levenservaringen van onze business-coaches vormt de basis voor de wonderlijke resultaten van ‘Het Wonder van WAAROM' die je helpen je denkwijze te begrijpen en effectief veranderen.

Hierdoor krijgt je bij ons niet alleen korte theorieën, maar vooral praktische en handige tools en tips die je direct toe kunt passen en je gegarandeert direct resultaat opleveren. 

Gratis E-Book: Wonder van Waarom (business edition)

Wil je gratis de E-Book versie van de paperback versie ontvangen, vul dan onderstaand je gegevens in. Door deze in te vullen ga je tevens akkoord dat wij je gegevens zorgvuldig opslaan en je eventueel op een moment een mooi voorstel/aanbieding doen.

 
 
 
Wonder van Waarom Business Edition