Vitaliteit in crisistijd

Inspiratie sessies


Zit je even in een 'mental lockdown' situatie/moment tijdens de huidige crisistijd en/of wil je graag even 'op afstand' sparren of spiegelen over hoe je (weer) regisseur kunt worden of kan blijven van je eigen toekomst m.b.t. je (eigen)bedrijf ?

Dan bieden we je de gelegenheid om via ZOOM of TEAMS of Real Life, een 1 op 1 inspiratiegesprek met ons te voeren. Dit tegen een aantrekkelijk tarief (€ 150,- voor één uur online of € 350,- voor 1,5 uur face2face op onze locatie in Ridderkerk).


Afhankelijk van je vraagbehoefte helpt een van onze businesscoaches je met weer mentaal vitaal te worden, waardoor je in staat ben om jezelf fysiek, emotioneel, spiritueel en financieel weer in balans te brengen.Succesrecepten

We bieden je de ingrediënten waarmee je direct zelf je eigen succesrecepten kunt creëren. Wij geloven namelijk niet in één formule, methodiek of aanpak die voor iedereen in iedere situatie werkt. Jij zult zelf (moeten) ervaren wat wel of niet voor jou werkt.

Waar we wel in geloven is dat als je je in staat bent om de regisseur te zijn van je eigen brein, je tot veel meer in staat bent dan je denkt!

Het verschil in het vergroten van je realisatiekracht zit hem in willen, kunnen en moeten!
Wonder van Waarom

De combinatie van studie, onderzoek en levenservaringen van onze business-coaches vormt de basis voor de wonderlijke resultaten van ‘Het Wonder van WAAROM' die je helpen je denkwijze te begrijpen en effectief veranderen.

Hierdoor krijgt je bij ons niet alleen korte theorieën, maar vooral praktische en handige tools en tips die je direct toe kunt passen. 


Vitaliteit

(van je brein)

in crisistijd

Ver(nieuwende)Leiders

 

 

 

Ver(nieuwende)Leiders is een werknaam van CQM Nederland in Zierikzee.

Nieuws

Wilt u meer weten over de samenwerking met Stateofmindnetwork, ga naar: www.masterclass4you.nl  

 

Contactgegevens

 

 

ZIERIKZEE

 

Email: info@ver-leiders.nl

 

Telefoon: 003162323784