Even voorstellen

EVEN VOORSTELLEN

Ver(nieuwende)Leiders

bestaat uit een netwerk van professionals met verschillende specialiteiten die ieder op hun vakgebied vele (tientallen) jaren ervaring hebben. Deze kennis en expertise wordt afhankelijk van de klantvraag ingezet.

Op deze manier kunt u beschikken over specialisten en ervaringsdeskundigen die met passie invulling geven aan hetgeen wij met elkaar voor u willen betekenen.

Onze passie is mensen, teams & organisaties verleiden, verrassen en verbinden om invulling te geven aan hun ambitie(s) en te begrijpen wat hen gelukkig en/of succesvol maakt.

 

Ver(nieuwende)Leiders is opgericht door Ronald Schouten en is ontstaan nadat wij ons zijn gaan verdiepen in het waarom we dingen doen zoals wij die doen.

Hierbij hebben wij gesprekken gevoerd met neurowetenschappers, gedrags-analysten, life-sciene experts, filosofen en ervaringsdeskundigen. Maar bovenal hebben wij vele gesprekken gevoerd en trainingen georganiseerd om te ervaren tot welke bijzondere capaciteiten onze hersenen in staat zijn. En last but not least zijn wij, de Ver(nieuwende)Leiders zelf "ervaringsdeskundigen" door de successen en fouten die we gemaakt hebben. 

 

Al onze ervaringen, die wij overigens nog steeds opdoen bij onze "tocht der wijsheid", verwerken wij in onze dagelijkse coaching, trainingen en inspiratie-sessies zodat ook wij ons blijven ontwikkelen. Daarbij blijven wij ons nog regelmatig de WAAROM-vraag stellen en willen ook wij ons blijven verwonderen. Verwondering geeft namelijk verrijking van inzichten, nieuwe ideeën en verbeteringen van hetgeen er al wel of juist (nog) niet is.

 

Beslissers willen vaak niet veranderen, terwijl de wereld om ons heen - onder druk van de steeds snellere technologische veranderingen - zeer snel verandert. Waar beslissers vaak snel naar grijpen is het aanbrengen, veranderen of verbeteren van structuren of processen in organisaties/teams. Ons statement is dat dat de structuur alleen werkt als de cultuur het juiste FUNdament vormt.

 

Verandering zorg voor disruptie. Disruptie voor nieuwe eisen en dus vraagt dit aanpassingsvermogen. Past een bedrijf zich niet snel genoeg aan, dan bouwt het een achterstand op die niet heel snel ingehaald kan worden. Wij helpen u, met onze brede kennis en expertise, met het versnellen van de realisatiekracht van uw organisatie/team.

Afhankelijk van uw eigen capaciteit, kunt u ons voor korte of langere tijd inzetten om schouder aan schouder hands-on ondersteuning te bieden op een zodanige wijze dat nieuw gedrag geborgd is op het moment dat wij er niet (meer) zijn.

Als initiatienemer en oprichter van de Ver(nieuwende)-Leiders stel ik, Ronald Schouten, mij graag even kort aan u voor.

 

Werkervaring

Na 18 jaar in loondienst sinds 1999 multidisciplinair ondernemer.

Meer dan 23 jaar ervaring als trainer/personal-coach en spreker. Mede oprichter en eigenaar van Grand Hotel Ter Duin in Burgh-Haamstede. Verschillende management- en directiefuncties vervuld bij (inter)nationale bedrijven.

 

Persoonlijke passie

Het bewegen van mensen en teams tot een doorbraak in hun performance en prestatie. Voelen dat je krachtiger en creatiever bent dan je dacht en uiteindelijk jezelf en anderen verbazen.

 

Stijl

Klanten, collega’s en vrienden omschrijven Ronald als spontaan, energiek, creatief, charismatisch, resultaatgericht en verbindend. Altijd op zoek naar een samenhang tussen verleidingen, structuur en cultuur.

Specialisme

- Het trainen van communicatieve vaardigheden in een breed spectrum binnen organisaties.

- (zelf)Leiderschapsontwikkeling (gericht op weten wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt).

- Hostmanship (klant/gastgerichtheid voor retail en horeca bedrijven).

- Meerdaagse strategie (voor management/directieteams die hun realisatiekracht & samenwerking willen vergroten.

- Organiseren en houden van inspiratie (large scale) events (om in korte tijd in teams tot (h)echte resultaten te komen).

- Het geven van presentaties over Het Wonder van Waarom en Het FUNdament van Verleidingen.

 

Opdrachtgevers

Onderstaand treft u een aantal klanten aan die wij hebben mogen helpen bij het realiseren van hun ambities. Dit om u een indruk te geven in welke branches zijn diensten ingezet zijn.

 

Intenza, Rabobank, VVV Zeeland, Hotel de Zeeuwse Stromen, Hotels by Sheetz, SKS, Damen Shipyards, MSD, Dentsply Sirona, Roche, Gemeente Diemen, Eneco, Gordian Logistics, Slimstock, Zeeland Refinery, ABAB, Ministerie van Defensie, Strandpark De Zeeuwse Kust, Ministerie Buitenlandse Zaken, Exact, Figlo, New Horizons, 20/20 Vision, VANAD Group, ADA ICT, YACHT, De Jaeger, NEN, Institute4Safety, KLM Catering Services, YUKI, Zeeland Buitenland, SJR-Tankbouw, BAM, Intellifi, Uniglobe, Zakenwijzer, van Oers, ASISTA, BDO, Neska Container Line, Twinfield, SAMAN, en nog vele andere tevreden klanten.

 

Om te voorkomen dat dit lijkt op 'name-dropping' vertellen wij u graag persoonlijk welke resultaten we bij deze klanten gerealiseerd hebben.

VRAAG EEN GRATIS

KENNISMAKINGSSESSIE AAN DIE UW KIJK OP ZAKEN HELPT VERBREDEN!